Virtuele adoptie

Het is mogelijk een band aan te gaan met één of meer van onze dieren door middel van adoptie.

Dat wil zeggen dat u ons helpt de onkosten voor de totale verzorging van het dier (o.a. voer, hooi, stro, wei, dierenarts, medicijnen etc. ) bij elkaar te brengen.
U krijgt hiervoor een adoptie-certificaat met foto van het dier.
U ontvangt driemaal per jaar onze nieuwsbrief.

U kunt na telefonische afspraak uw adoptie dier ontmoeten.

Virtuele adoptie ( met certificaat van de adoptie en nieuwsbrief)

Paard/Pony
Geit/Zwijn
Gans/eend
Kip/haan
Konijn
Kat
Hond
Valkparkiet

Wij zijn blij met elke Euro !!.
Heeft u vragen over uw gesponsord bedrag neem dan gerust contact met ons op:

Accountant / fondsenwerving Peter Beltz 06-11740349……….
Penningmeester Petra Sahme Smits GSM 06-43255417………….

Indien u overweegt dierenstichting hope een groter bedrag toe te kennen, kunnen wij u ook op aanvraag de door onze Accountant Dhr Peter Beltz (MAUDIE) gecontroleerde jaarverslagen doen toekomen.

Voor iedere evt. grotere sponsoring B.v. nalatenschappen vragen wij u om contact op te nemen met onze fondsenwerver Peter Beltz.

Wij kunnen enkel bestaan met en dankzij uw hulp !!

Dierenstichting Hope krijgt geen subsidie om haar werk te doen!
Wij zijn geheel afhankelijk van de financiële steun van donateurs!
U kunt ons financieel steunen via

Donatie of Gift
Eenmalige schenking
Periodieke schenking
Nalatenschap
Waar gaat uw geld naartoe ?
– voer en onderdak voor onze dieren
– onderhoud van de kooien, stallen en weilanden
– medische hulp, daar waar nodig
– overige onkosten zoals inschrijving kamer van koophandel, vergunningen etc

U kunt uw bijdrage storten op
bankrekeningnummer ABN-AMRO 60.50.20.817 – IBAN NL 58ABNA0605020817
tnv Dierenstichting Hope.

Wilt u geen geld maar materiaal of kennis met ons delen ? neem contact met ons op, alle hulp is welkom !!
Email: secretariat-hope@hotmail.com

Indien u een donatie doet van 100 euro per jaar (of meer) plakken wij uw naam/logo op onze bestelwagen en plaatsen wij uw logo met link op onze website. Neem snel contact op met onze webmaster voor meer info.

Paarden

Snoepy is een ruin van 7 +- 10 jaar. Snoepy is vanaf begin van de stichting bij ons. Snoepy is de kleinste pony die we hebben maar hij denkt dat hij de grootste is. Daarmee bedoelen we dus als iets totaal niet naar Snoepy’s zin gaat laat hij je dat ook direct voelen. Door verkeerd voer in Snoepy’s verleden heeft Snoepy veel last van zijn gebit en daar door moest de tandarts vaker komen. Hij wist ook niet wat stro, hooi of paarden brokken waren.

Boris is een ruin van 4 jaar. Boris is sinds eind 2009 bij ons. Hij heeft door de stichting 2 jaar lang een nieuw baasje gehad in België maar de eigenaar kon hem en zijn vriendje niet langer houden. En zijn zo terug gekomen bij ons. Boris wil nogal de matcho uithangen. Als iets bij Boris niet na zijn zin gaat laat hij het meteen zien door te dreigen. Hij zal niks doen maar hij laat het wel zien. Hij is sinds September zijn beste vriendje verloren.

Zazou is een merrie van +- 7-10 jaar. Ze is sinds 2010 bij ons. Ze is heel beschermend naar éénpersoon die ze vertrouwd. Zij is heel voergierig als ze voer heeft kun je haar beter ontwijken. Ze is wel heel nieuwschierig. Bij Zazou kun je beter geen kinderen laten komen. En als bij Zazou iets niet na haar zin gaat begint ze te dreigen met haar achterhand en wil bijten. Ze is nu wel stukken rustiger.

Nardus is een ruin van 19 jaar. Nardus is vanaf begin van de stichting bij ons. Nardus heeft 2 jaar geleden een pees blessure gehad. Soms heeft hij er nog lasten van. Als hij bereden word dan moeten we er rekening mee houden dat als hij kreupel loopt dat hij dan weer lasten van zijn pees heeft. Ook tijdens het rijden gedraagt Nardus zich soms als een 4 jarige en gaat gek doen dat heeft dan weer gevolgen voor zijn pees. Tijdens het voeren is hij heel erg hebberig naar andere paarden en wil het liefst al het eten voor zich zelf hebben.

Hanzi is een ruin van 35 jaar oud. Hij is vanaf begin van de stichting bij ons. Hanzi heeft een goede mensen kennis. Als mensen niet te vertrouwen zijn laat hij dat ook direct merken. Hij likt heel graag aan kleding dat is een teken dat hij je mag. Hanzi kan het met alle paarden goed vinden. Ook het contact met kinderen gaat heel goed. Hanzi mag geen dingen waar veel eiwitten inzitten. Omdat hij dan weer hoefbevangheid krijgt. Hij heeft ook zijn eigen Nike schoenen. Omdat hij in de winter als de bodem bevroren is moeite heeft met lopen. Ook heeft Hanzi moeite met de vachtwisseling dan schuurt hij zich veel tegen dingen waar door hij ook weer open wondjes krijgt. Ook mist Hanzi een oog dat is gekomen door een ongeluk in zijn verleden.

Brauni is een merrie van +- 6-10 jaar. Brauni is sinds begin van de stichting bij ons. Bij vreemde mensen ontwijkt ze het contact. Brauni heeft de typische shetlander ziekte knie op slot. Dat betekend dat bij de achter hand soms de knie vast zit. Bij vertrouwde mensen is Brauni heel erg lief en aanhankelijk.

Katten

Rooie is bij ons terecht gekomen omdat zijn vorige eigenaren hem sloegen en schopten. Een vrijwilligster heeft hem bij die mensen weg gehaald.

Tilo is bij ons terecht gekomen omdat zijn baasje voor omstandigheden niet meer voor hem kon zorgen. Hij weet de boel hier wel gek te krijgen.

Missie was eigenlijk een tijdelijke opvang. Helaas zijn haar baasjes nooit meer komen opdagen.

Katje is bij ons terecht gekomen omdat ze een zwerfkatje is en ze zou eigenlijk samen met haar zusje Linda op een van onze weilanden komen. Maar door omstandigheden zijn deze dames bij ons.

Linda heeft het zelfde verhaal als Katje.

Minouse Is bij ons terecht gekomen als een zielig klein katje. Ze was dun. En op haar jonge leeftijd moet ze veel meegemaakt hebben zo alleen in de buiten wereld.

Kimba Over deze dame kunnen wij weinig zeggen. Ze is vanaf begin stichting in ons midden!

Hangbuik Zwijntjes

Juul.
Is de tamste van al. Hij is bij ons terecht gekomen omdat ook zijn oude eigenaar hem niet meer wilde hebben

Kiko en knorretje
Zijn beiden bij ons terecht gekomen omdat de vorige eigenaar wegens omstandigheden geen aandacht meer aan hun kon geven.

Vogels  

Baby.
Is bij ons geboren. Helaas zijn z’n ouders en broertjes/zussjes door wilde dieren om het leven gekomen.

Susie en Max
Zijn onze waak ganzen.

Nieuwe dieren

Ko & Nijn
Tyran

Ritzke

vijf ganzen

één haan

Ondertussen bemiddeld

Nijntje

waar zij goed is opgevangen door mensen die ook al een ander konijntje hadden van de stichting die Tashja heette.

Tyran

waar zij goed is opgevangen door mensen die ook al een ander konijntje hadden van de stichting die Proffesor heette.

Fluffy

En Pebbles

Stichting zonder winstoogmerk ingeschreven bij kvk 14104627
ingeschreven bij belastingdienst goedgekeurd vanaf 1-1-2009 ANBI

For english click here!

Plaats een reactie