in memoriam

Hangbuikzwijntje

Hercules. R.I.P. 10-06-2012
Was ongeveer 3 jaar oud. Hij was bij ons terecht gekomen omdat zijn vorige eigenaar hem niet meer wilde hebben. Na lange behandeling werd Hercules ‘s-avonds naar de hemel gebracht.

Honden

Blacky R.I.P. 04-04-2012. Onze hond van de stichting is vanmorgen ingeslapen. Binnenkort plaats ik een foto van Blacky op deze pagina.

Paarden

Vanessa R.I.P. 26-06-2012. Was een merrie van 11 jaar. Ze was sinds winter 2010 bij ons. Ze durfde niet voor zichzelf op te komen. Ze was overgevoelig in de mond. Ze is aan ons afgestaan omdat ze kanker in haar mond zou hebben maar na onderzoeken bij ons bleek dat niet zo te zijn. Maar nu hebben we helaas wel aan haar staart wortel kleine tumoren ontdekt. Vanessa was best wel eenkennig.

Kashmir R.I.P. 31 maart 2012. Was een ruin van +- 20-24 jaar. En was sinds juni 2011 bij ons. Hij was bij ons terecht gekomen omdat de eigenaar hem wegens omstandigheden niet meer kon houden. En hij was erg ondervoed. Hij was wel goed bijgekomen. Hij kon goed overweg met de andere paarden. Maar soms mocht Kashmir meer van zich zelf laten zien. Hij had in het begin ook wormen. Wij hadden nu wel ontdekt dat hij kanker had. Nu met behulp van de dierenarts heeft Kashmir de paardenhemel betreden. Wij zullen hem heel erg missen.

Appie R.I.P. 4 Februari 2012. Een ruin van +- 20-24 jaar. Appie was sinds lente 2009 bij ons. Appie was heel erg gevoelig aan zijn slokdarm. En kreeg dus ook snel een slokdarm verstopping en dan werd hij gespoten met Buscopan. Appie was ook tijdens het voeren heel hebberig en gierig. Als Appie gedwongen werd voor dingen dan begon hij snel met zijn achterhand gericht uit te schoppen.

Pedro R.I.P. 12 September 2011. Een hengst van 7 jaar. En het beste vriendje van Boris. Helaas hebben we Pedro moeten laten inslapen omdat het met zijn ziekte niet meer ging.

Bokken

Jimmy en blacky.
Ze waren heel afhankelijk van elkaar. Blacky was overleden vanwege een uierontsteking die niet verholpen kon worden. Jimmy was overleden vanwege zomer-longontsteking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s